Sportwetten online  Spel via internet   Pengespill via Internett  paris sportifs online  scommesse sportive  de apuestas online  de apostas online  zakłady sportawe online

OddsSpill|Poker Online|Casino Online

10bet

Historie

10Bet ble etablert i 2003. Siden da har 10Bet vokst til å bli en av de ledende og mest populære nettbaserte veddemålsagenter for sport, og gir de beste oddsene og tjenestene for verdens veddemålsfelleskap. I dag er 10Bet en topprangert internasjonal veddemålsagent, som betjener erfarne og ferske veddemålsentusiaster fra mer enn 90 land, tilbyr en ualminnelig servicepakke som ingen andre veddemålsagenter har som inkluderer:

1. Ett stort utvalg av ligaer, veddemålstyper og Live veddemål.

2. Høye limits (opptil 100 000 GBP på et enkelt veddemål).

3. Spesialveddemål (f.eks. "blandet spill") tilgjengelig kun på 10Bet.com.

4. Enkel transaksjonsbehandling gjennom forskjellige betalingsmetoder.

5. Raske utbetalinger.

Alt i alt sammen med en forpliktelse til å gi den beste og tidligste veddemålsoddsen tilgjengelig dag etter dag.

10Bet har autorisasjon og konsesjon I Storbritannia

10Bet er en fullt ut autorisert veddemålsagent konsesjonert i Storbritannia – Vi gir kundene våre de tryggeste, sikreste og strengt regulerte veddemålsmiljøet i verden.

Skattefritt

Å vedde med 10Bet er skattefritt. Uansett fra hvilken del av verden du vedder fra.

Personvern og sikkerhet

10Bet vil ikke under noen omstendighet avdekke kundeinformasjon til tredjepart, og vil heller ikke handle e-postlister med andre selskaper - Dette er prinsipper som vi forplikter oss ettertrykkelig etter.

10Bet bruker moderne Secure Socket Layer (SSL) -teknologi på alle nettsider som inneholder din personlige informasjon og den mest avanserte brannmurbeskyttelsen på serverne våre. Dette sikrer den tryggeste plattformen for å holde din privat informasjon og transaksjoner privat og beskyttet.

IBAS

For økt kundebeskyttelse er 10Bet tilknyttet IBAS (Independent Betting Arbitration Service) og godtar å føye seg etter dets avgjørelser for enhver disputt som kan løses slik at du blir fornøyd.

Kundeservice

10Bet betjener en 24/7 kundeservice for å assistere deg på den mest profesjonelle måten med anmodninger eller spørsmål som du måtte ha.

E-post: csd@10bet.com

Telefon: ++44(0)845-658-6010

10Bet